#media_relations

#media_relations

Нещодавно шуміла новина про те, що ексцентричну парку з НЙ було заарештовано за крадіжку біткоїнів. Внаслідок злому криптовалютної біржі у 2016 році вони вкрали біткойни, за нинішнім курсом еквівалентні понад 4,5 млрд доларів.

Сьогодні це найбільша конфіскація криптовалюти в історії Міністерства юстиції США. Але хочу звернути увагу на інше.

Заарештована Хезер Морган будувала кар'єру інфлуєнсера, реп-виконавниці, і що найіронічніше — була членом Forbes Women, писала колонки для Forbes та Inc (зверніть увагу, як зараз там виглядає її профіль).

Авторству Heather належить навіть колонка на тему cybersecurity (ну треба ж): Експерти Share

Випадок, звичайно, підірвав віру в такий інструмент для thought leadership, як обліковий запис колумніста на Forbes, Inc та ін.

Американський журналіст і директор Nieman Lab, Джошуа Бентон розмірковує про те, що Forbes перетворився на низькосортне видання, а виною тому масштабування через колумністів, втрату якості контенту та низькі етичні стандарти контриб'юторів. У 2019 році кількість контриб'ютерів Forbes досягла 3000.

У статті автор наводить листування з Quora, де обговорюють суми, за які автори готові розміщувати згадки про замовників.

Привіт, фрілансерам, які обіцяють публікацію у Forbes за $500 та PR-фахівцям, які таким чином забезпечують своїм клієнтам публікації у Forbes.

Можна нескінченно сперечатися, чи Forbes тримає еталонну марку, але такі історії підривають віру в якість контенту і стандарти журналістки.

Made with