PR-інструменти українських комунікаційників

PR-інструменти українських комунікаційників

Добірка digital-інструментів, які можуть стати в нагоді PR-спеціалісту.

LOOQME – український сервіс моніторингу та аналітики активності брендів, компаній та персон у соціальних мережах і ЗМІ. Він дозволяє вимірювати залученість на публікаціях у медіа, виявляти наявність правильних чи навпаки шкідливих меседжів, а також визначати їх тональність та географію поширення. Сервіс дозволяє налаштовувати канали та зручно отримувати зрізи по необхідній темі кожного дня в ключових медіа країни.

Muck Rack - дозволяє пришвидшити пошук контактів журналістів. Платформа націлена переважно на англомовні країни, і список контактів в країнах Європи є обмеженим, однак все ж можна отримати частину email, інформацію про медіа та список журналістів, які в цих медіа працюють. Muck Rack має велику кількість фільтрів для пошуку журналіста, який може потенційно зацікавитися певною темою. Це може бути назва медіа, опис журналіста у Twitter, країна, геолокація тощо.

LetsData виявляє інформаційні ризики та можливості, необхідні для побудови та оцінки стратегічних комунікаційних кампаній в режимі реального часу. За допомогою ШІ програма збирає дані з медіа та соціальних мереж.

YouScan - 

Reply.io допомагає у командній роботі з інформуванням журналістів. Замість того, щоб зв’язатися з журналістами по одному, ми надсилаємо одночасно на сотня контактів. У Reply.io зручна система персоналізації імейлів, статистика та аналітика по розсилках. Окрім масової розсилки Reply.io можна використовувати для налаштування ланцюжків листів, відстеження їхнього відкриття та персоналізації.

Grammarly – невід’ємний інструмент у повсякденній роботі PR-фахівців із західною аудиторією. Це український онлайн-сервіс перевірки граматики в текстах англійською, заснований на технологіях штучного інтелекту.

Awesomic – українська платформа з пошуку дизайнерів. Дозволяє швидко та дешево знаходити фахівців для виконання ситуативних завдань.


Made with